Кремсупа Биси

Bistra IvanovaBistra IvanovaНовак3542
22/03/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо390
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите, морковите и лукът се обелват, измиват и нарязват на едро. Пиперката се изчиства от семките, измива се и се добавя към останалите зеленчуци, нарязана на едри кубчета.

Зеленчуците се слагат да врят във вода с малко олио. Като заври водата се добавя кубчето бульон. Оставя се да поври малко (5-10 минути). Добавят се и останалите подправки (без магданоза). Супата се оставя да поври още 10-15 минути.

След това се сваля от котлона, отцежда се и се пасира. Добавя се бульонът (не целия), млякото, маслото и се пасира отново.

Връща се отново на котлона, добавя се магданозът и се оставя да поври 2-3 минути, като се бърка.

Крутоните: филиите хляб се нарязват на малки кубчета, слагат се в намазнена тава, поръсват се с магданоз и се запичат. Готовата супа се сервира с крутоните и пожелание може да се добави още магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар