Пица-баница с прошуто и сирена

22/03/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
"Решихме да си приготвим тази рецепта за закуска, малко по-късно решихме да я приготвим отново за вечеря..Защо ли? "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 314
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с крема сиренето. В намаслена тава поставете една кора, поръсете я с малко олио (масло) и покрийте с втора.

Намажете я с лютеница и поръсете с парчета топено сирене, прошуто и част от кашкавалa (настърган).

Покрийте с втора кора, поръсете с олио и покрийте с друга кора. Намажете с яйчената смес, наредете парчета гауда и кашкавал, поръсете с подправки.

Продължете да редите корите, докато свършат продуктите. Накрая намажете с яйчената смес, поръсете обилно с кашкавал, подредете парчета от прошутото (аз го направих на розички) и чери домати.

Печете баницата на 200 градуса за 20-25 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ирина Андреева Jolie
Страхотна баница :) Хем красива,различна и вероятно ужасно вкусна :) Браво,Доби! :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв