Меденки със сладко и орехи

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач40773402
23/03/2016
"Това са меденките от детството ни, които обожаваме - няма такъв аромат!"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 123
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мерителната чаша, която използвам е с обем 250 мл. Замесва се твърдо тесто от посочените продукти.

Разточва се кора с дебелина около 1/2 см, изрязват се формички.

Пекат се на 200 градуса за около 10 минути. Не трябва да се препичат, отгоре трябва да са мекички.

Меденките се слепват с мармалада и се овалват отстрани в смлени орехи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар