Начин на приготвяне
В дълбок съд слагаме маслото и киселото мляко. Разбъркваме ги и към тях добавяме яйцето и захарта.
Отново разбъркваме сместа и прибавяме олиото. Накрая постепенно слагаме двата вида брашно. Добавяме бакпулвера и какаото. Размесваме тестото много добре и го оставяме в хладилник да стегне за 20 минути.
Леко го разточваме или направо откъсваме от охладеното тесто топчета, които леко притискаме, а отгоре с помощта на капачка от бутилка, потопена в пудра захар, правим пънчето на гъбката, като натискаме внимателно.
Нареждаме сладките в тава, върху хартия за печене. Печем в предварително загрята фурна на 170 градуса за 25-30 минути. Поръсваме с пудра захар.