Чорба с телешко месо и зеленчуци

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126366435247
28/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода приблизително 2 литра, слагаме на котлона и когато се образува пяна, внимателно обираме.

Варим 10-15 минути и прибавяме зеленчуците - почистени, измити и нарязани, без да слагаме домата. Като поври 30 минути, прибавяме чаена чаша домат от консерва, нарязан магданоз, мащерка, черен пипер , сол и краве масло.

Варим още, докато се сварят хубаво месото и зеленчуците. При необходимост доливаме топла вода. Чорбата подправяме с разбита с малко бульон заквасена сметана. Поднасяме със сок от лимон.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар