Зимен Миш-маш

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7985k1k11
Зимен Миш-маш
Снимка: Елица
2 / 13
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Обожаваме миш-маш - можем да го хапваме през всеки сезон и няма как да ни омръзне никога"

Необходими Продукти

  • чушки - 1 буркан печен червен пипер
  • домати - 2 - 3 бр. на ситно, от консерва или 4 с.л. доматено пюре
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 100 г
  • вода - 1 к.ч.
  • брашно - 2 с.л.
  • олио
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пиперът се обелва и нарязва с големината на хапки. Доматите се нарязват на ситно.

В тенджера се слага на дъното олио и се запържва пиперът. Добавя се червен пипер, и се добавят доматите и се налива водата. Оставя се със захлупен капак да ври около 10 минути.

В отделен съд се разбиват яйцата заедно с брашното и се натрошава сиренето. Всичко това се изсипва при пипера и се разбърква добре.

Накрая се добавя сол на вкус и вашият миш маш е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Лиляна
Лиляна
Вкусно ястие!
14.03.2023 15:25