Малки печени кюфтенца

29/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 726
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кюфтета

Начин на приготвяне

Каймата се омесва с нарязан ситно лук, чубрица, яйцето, черен пипер, магданоз, ситно нарязан и намокрен и изцеден хляб.

С мокри ръце се оформят топчета кюфтенца и се нареждат в намазана с олио тава.

Налива се малко вода и печем във загрята фурна 180 градуса до зачервяване.

Поднасяме със салата.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар