Ябълков сладкиш с канела

31/03/2016
"Ароматът на ябълки и канела притежава хипнотизиращи способности! Тази рецепта е доказателство "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 870
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата със захарта, олиото, брашното с бакпулвера, канела, ванилия. Разбърква се гладка кексова смес.

Ябълките се обелват и нарязват на ситна кубчета. Добавят се в тестото.

Сипва се в намазнена и набрашнена тава и се заравнява. Печем в загрята фурна 180 градуса за 35 минути.

Изважда се и щом се охлади поръсваме с пудра захар. Нарязва се на квадрати и се поднася!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Наталиа Петрова
Снощи приготвих тази рецепта и всички вкъщи останахме много доволни. Единственото, което промених беше, че не сложих ванилията.
1
3
Гергана  Георгиева
Чудесен десерт,много ароматен и много вкусен!
1
0