Шоколадово- лешникова торта

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2272k3412k5
Шоколадово- лешникова торта
Снимка: Биляна Владова
1 / 2
31/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Има ли по-великолепно съчетание от това на шоколад с лешник според вас?"

Необходими Продукти

  • блатове за торта - 2 - 3 готови
  • нишесте - 1 бр.
  • захар
  • бисквити - 1 опаковка (или бишкоти)
  • портокали - 3 бр
  • банани - 1 бр.
  • лешници - смлени
  • шоколадови пръчици
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Блатовете се сиропират със сока от портокалите. Нишестето се сварява както пише на пакетчето.

Подреждат се блатовете, като между всеки се полива с нишесте, за да залепнат един за друг.

Голямата чест от нишестето се излива най-отгоре, за да облее цялата торта.

Бишкотите се режат на 2 и се подреждат по края на тортата, а бананът се реже на кръгчета и се слага в центъра.

Накрая цялата торта се поръсва с лешници и шоколадови пръчици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: