Баница с лапад и майонеза

01/04/2016
"Време е за една разкошна домашна баница със сирене и лапад, която ще свърши за нула време"
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 246
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте спанака и лука. Нарежете зеленчуците и ги задушете в олиото, докато омекнат. Охладете.

Разбийте яйцата и ги добавете заедно с изварата към зелената смес. Овкусете със сол. Разбъркайте плънката. Намажете подходяща тава за печене с мазнина.

Разстелете корите. Върху всяка кора сложете от плънката и разстелете. Навийте на руло и работете така, докато привършите с плънката и корите. Подредете баницата в тавата.

Добавете жълтъка в майонезата, разбъркайте до еднородност и намажете баницата отгоре. Нарежете на парчета и изпечете в загрята фурна до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#167180
Вкусна баница!
0
0
Гергана  Георгиева
Много е вкусна,а и от майонезата става много сочна
0
0