Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гъби със свинско месо и пресен лук

Гъби със свинско месо и пресен лук

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1458613651
Гъби със свинско месо и пресен лук
Снимка: Натали Тихова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6-8
"Тази рецепта разкрива перефектната комбинация между гъби, свинско и лук, при това пресен лук"

Необходими Продукти

  • гъби - 200 - 250 г
  • свинско месо - 300 - 400 г (може и пилешко)
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • доматен сос - 3 - 4 с.л.
  • зелен лук - 2 - 3 стръка
  • моркови - 1 бр.
  • олио
  • подправки
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • червен пипер
  • брашно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържих месото, нарязано на хапки, до златисто, добавих лука и гъбите, нарязани на кубчета, моркова, виното и сложих подправките.

Долях около 1 литър вода, готвих до готовност на месото около 1 час. Към края добавих брашно и червен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Натали Тихова
Натали Тихова
такова имах стана много вкусно :)
12.04.2016 10:00
Monika Ivanova
Monika Ivanova
бяло вино-пък доматен сос, не вървят ли с червеното заедно?
12.04.2016 09:44