Домашен тарама хайвер с орехи

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
04/04/2016
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 696
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Издълбаваме само средата на хляба и я накисваме във вода, отцеждаме я и много хубаво я изстискаме, раздробяваме я на трохи, които поставяме в купата на блендера.

Към трохите прибавяме чесъна, лука и тарамата. Разбиваме за кратко и започваме на тънка струйка да сипваме зехтина и изцедения лимонов сок.

Прибавяме и орехите и отново разбиваме, ако има нужда добавяме зехтин.

Сервираме със сух копър и препечени филийки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар