Начин на приготвяне
Налейте 2-3 литра вода в тенджера и сложете да заври. Нарежете свинското на дребни кубчета и сложете да се сварят.
Когато месото поомекне прибавете нарязаните на дребно зеленчуци. Овкусете със сол, пикантината и олиото.
Щом омекнат морковите, прибавете фидето и варете още 5-10 минути.
Свалете от котлона и застройте супата, като в купа разбиете киселото мляко и яйцето и при непрекъснато бъркане добавяте от бульона.
Върнете течността в тенджерата и разбъркайте добре. Овкусете свинската супа с чубрица, черен пипер и нарязан магданоз.
Супата от свинско месо със застройка е готова.
Ако рецептата ти харесва, опитай и предложенията ни за страхотна супа топче, вкусна джолан чорба или тази свинска яхния.
Коментари