Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Телешко по черноморски

Телешко по черноморски

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Телешко по черноморски2 / 2
08/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг плешка
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • домати - 4 бр.
  • чушки - 1 зелена + 1 червена
  • лук - 2 глави
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер
  • олио
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се изпържва. Подправя се със сол и черен пипер.

Добавят се ситно нарязаните пиперки, лук, чесън, домати и магданоз.

След като се позапържи сместа се прибавя бялото вино. Вари се на слаб огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: