Панирани шницели от кайма

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
145
766
370
669
1
09/04/2016
"Наградата за онзи, който приготви вкусни домашни шницели с кайма е добре изстудена бира "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66 306
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата160
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме си каймата, добавяме в нея само 1 яйце и подправките. Галетата и другите яйца са за панирането.

След като сме омесили каймата добре, оформяме шницелите и овалваме в галета, оставяме за 10 минути във фризера.

Разбиваме яйцата и овалваме в тях. Пържим в сгорещено олио до готовност.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Росица
Росица
16.01.2017 11:06
Смятам днес да ги направя, но защо се слагат във фризера?
0
0
Veselina
Veselina
30.08.2016 13:23
Стават много вкусни,пухкави като смес, меки при хапване.С панировката от яйца и галета стават много хубави.
0
0
Гергана  Георгиева
Това са любимите ми шницели.Стават със всякаква гарнитура
0
0