Коприва с яйца и кисело мляко

Shteriu DjarovShteriu Djarov
Новак
11
38
12
18
10/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 803
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Копривата, предварително измита и попарена, се нарязва както ви харесва.

В дълбок тиган или тенджерка се задушава лукът с малко мазнина, като се задуши се добавя копривата и се готви до готовност.

Добавих кисело мляко и се готви докато се изпари водата. След това се добавят предварително разбитите яйца. Добавил съм само сол на вкус.

И за уточнение - преди да пусна рецептата мина на ОТК през децата хареса им, но в чинийката им сложих една плочка сирене, че не го харесват готвено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Pressy
Pressy
10.04.2016 12:29
Скоро похапвахме точно това ястие. Едно от най-любимите ми. Полезно,вкусно,простичко и икономично. Ще го повторя !
0
0