Лапад с яйца и сирене

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Лапад с яйца и сирене
Снимка: Лидия - Гери
2 / 3
10/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Хайде бързо да прескочи някой до градината, за да наскубе малко лапад, че много ни се хапва лапад с яйца и сирене"

Необходими Продукти

  • лапад - около 500 г
  • яйца - 3 бр.
  • сирене - 200 г
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът се почиства и нарязва на ситно.

Изпържва се в сгорещена мазнина и когато е готов към него се добавят яйца и сирене, при необходимост и сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Илияна Димова
Илияна Димова
Много вкусно ястие , особено със сол самардала , вкусотия
10.04.2016 17:11
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Най-редовно го правя като понякога е с лапад, друг път коприва или спанак.
10.04.2016 16:17
1
1
Ваня  Величкова
Ваня Величкова
Това ми е една от любимите пролетни рецепти с щафел. На препечена филийка става фантазия!
10.04.2016 16:02
1