Начин на приготвяне
Пудингите или нишестета си ги приготвяте според указанието на пакетчето - разделяте млякото на 3, сипвате и на трите места захар, стопляте първото, добавяте на тънка струйка разтвореното в малко мляко нишесте (пудинг). Слагате на котлона и бъркате до сгъстяване.
Желатинът се изсипва в чашка с малко вода и се оставя докато увеличи обема си поне двойно. Малко преди да е готов кремът за махане от котлона, добавяте и желатина към него.
Изсипвате крема в една трета от избраната от вас чаша и оставяте в хладилника за половин час (чашата трябва да бъде леко наведена или подпряна на нещо).
Същата процедура се повтаря и с другите два цвята крем. Отнема повечко време, защото трябва да се изчаква да стегне, но пък крайният резултат е невероятен. Отгоре може да поръсите със стърготини, топчета или каквото ви хрумне за украса.
Коментари