Мариновани пилешки крилца на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
23/08/2011
"Станаха толкова вкусни, че нямаме търпение да ги споделим с приятелите си!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 064
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте заедно зехтина, оцета, меда и горчицата, соевия сос, след което добавете нишестето.

Оваляйте обилно крилцата в получената паста и ги оставете да се мариноват за половин час.

Загрейте скара, намазнете реотаните и изпечете крилцата от двете страни. Поднесете с гарнитура от зеленчуци. Крилата могат да се изпекат и във фурна.

Рейтинг

5 7
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар