Скумрия на фурна със сос

NEVINEVI
Помощник Готвач
162
49
8
3
21/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 470
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и нарежете рибата на шайби, подправете със сол и черен пипер. В подходяща тава изсипете доматите и ги намачкайте с вилица. Прибавете граха и нарязаните на шайби краставички.

Овкусете със сол, черен пипер, чубрица и пикантината. Разбъркайте добре и прибавете рибата, полейте с олио и печете на 200 до готовност на рибата.

После разтворете нишестето в 3-4 с.л вода и прибавете към ястието, разбъркайте добре и върнете във фурната за още 5-10 минути, за да се сгъсти сосът. Сервирайте с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
AtanasovUK
AtanasovUK
28.10.2019 16:23
Костите чистите ли ги?
0
0
Албена Асенова
Много вкусно става.Аз вместо чубрица добавям целина.
1
1
ВИЛИ-Виолета Матева
Правила съм скумрия с лук и домати ,не съм се сетила за краставички ,чудесна идея
0
0