Пържен толстолоб с царевично брашно

СоняСоняЧирак525
25/04/2016
"Толстолобът е най-вкусен, когато е изпържен до получаване на хрупкава коричка, а това е лесно с тази панировка "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 973
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • толстолоб - 3 - 4 кг
  • царевично брашно - 1 ч.ч.
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата и я измиваме, след това я режем на шайби и я оставяме за около 1 час във вода, да се изкисне хубаво, за да няма кръв.

Изсипваме олиото в тиган, докато се нагрее хубаво, а през това време осоляваме рибата, която сме я извадили от водата и сме я оставили да се изцеди хубаво.

Овалва ме в царевичното брашно и пържим до златисто.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар