Начин на приготвяне
Почистете бутчетата и ги обезкостете. Поръсете ги със сол и черен пипер. Обелете лука, нарежете го на ситно и го задушете в сгорещеното олио.
Обелете патладжана, нарежете го на кубчета (ако желаете го посолете предварително и го оставете да се отцеди от горчивият вкус) и го добавете към лука.
Сложете и почистените чушки от семената, нарязани на парчета и пържете до омекване на зеленчуците.
Накрая прибавете магданоза (сух) и настърган кашкавал. Напълнете бутчетата с готовата зеленчукова смес.
Завийте ги добре и ги наредете в предварително загрята и намазнена тава. Изпечете до златисто.
Към края на печенето, поръсете с настърган кашкавал и допечете за около 2-3 мин.
Пълнените пилешки бутчета със зеленчуци и кашкавал са много вкусни.
Коментари