Яйца с лук и моркови

Катя БлагоеваКатя БлагоеваГотвач157733871
06/05/2016
"Любимите яйца с лук стават още по-сочни, ако добавите моркови, опитайте "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо479
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се режат на колелца. Лукът се реже на месечинки и се слага да се пържи с олио и малко вода.

Към него се прибавят и морковите, докато се сварят и те. Прибавят се и яйцата и се бърка непрекъснато до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Катя Благоева
Да тази рецепта ми се получи така, понеже ядях много моркови, а те са добра комбинация с всичко
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 21:02
когато нямаш много продукти може нещо подобно да се забърка
1
0
Илияна Димова
интересна и вкусна идея
1
0