Печена Камчия

08/05/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43610643724
Приготвяне4 мин.
Готвене4 мин.
Общо8 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо797
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана10 пъти
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • салам - 500 г тип Камчия, телешки или хамбургски
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете салама на колелца, дебели около половин сантиметър.

Може да ги изпечете на грил тиган, на скара или директно върху чист котлон. Пече се и от двете страни.

Имайте предвид, че пуши много, но резултатът си заслужава. Страхотен е поръсен с шарена сол или върху сандвич с маруля.

Рецептата е идеална за момент, в който нямате време, но ви се похапва нещо топло и вкусно!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Катя Благоева
Бързо и лесно!
0
0
Джемиле Чешлиева
Ехх ще сънувате тази рецепта тази вечер
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
08.05.2016 21:54
утре ще пекнат малко саламче, но няма да кажат ;)
2
0
Ирина Андреева Jolie
Аз често си правя такъв салам :) Предпочитам телешки :) Рецептата е кратка,но добре описана.Аз също събирам точки,но не мисля че толкова трябва да се напада.Жената се е постарала да го сложи и аранжира в чиния,да го снима и качи.Това е рецепта,която във всеки дом се прави и наденица така си пека :)
2
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
08.05.2016 21:26
Тъкмо гледах и по телевизията рекламата на тези видове салам и столичаните и те така го правят само дето е на скара- така съм и написала скара, грил тиган или котлон. Та разбрах че не съм единствената, която го пече и сега и вашия коментар...Благодаря един човек, който не ме анатемоса...не разбрах какво толкова им пречи точно тази рецепта.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв