Печена Камчия

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Печена Камчия
Снимка: Monika Ivanova
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
4 мин.
Готвене
4 мин.
Общо
8 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • салам - 500 г тип Камчия, телешки или хамбургски
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете салама на колелца, дебели около половин сантиметър.

Може да ги изпечете на грил тиган, на скара или директно върху чист котлон. Пече се и от двете страни.

Имайте предвид, че пуши много, но резултатът си заслужава. Страхотен е поръсен с шарена сол или върху сандвич с маруля.

Рецептата е идеална за момент, в който нямате време, но ви се похапва нещо топло и вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.6
52
40
30
20
13
Дай твоята оценка:

Коментари

К К
К К
Бързо и лесно!
15.05.2016 00:59
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Ехх ще сънувате тази рецепта тази вечер
08.05.2016 21:30
1
1
Покажи всички подкоментари
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Аз често си правя такъв салам :) Предпочитам телешки :) Рецептата е кратка,но добре описана.Аз също събирам точки,но не мисля че толкова трябва да се напада.Жената се е постарала да го сложи и аранжира в чиния,да го снима и качи.Това е рецепта,която във всеки дом се прави и наденица така си пека :)
08.05.2016 21:21
2
1
1
Покажи всички подкоментари
цветослава киркова
цветослава киркова
Ами си и нагла ! Няма що !
08.05.2016 16:26
1
Покажи всички подкоментари
цветослава киркова
цветослава киркова
А, и да не забравите да го снимате, че 7 точки са си доста ;)
08.05.2016 16:02
2
Покажи всички подкоментари
цветослава киркова
цветослава киркова
Хайде оставете жената, я метнете по един САЛАМ на котлона !!!
08.05.2016 16:01
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мила,Моника,не е въпроса дали се яде,дали ни харесва и дали е храна.
Относно филиите и сока от портокал дето визираш ги публикуват същите готованци като теб,дето по цял ден стоят,снимат си килера със зарзавата и пишат коментари,с които трупат точки,вместо да вземат да сготвят и да се потрудят малко.То и ябълката е храна,вземи я обели и пусни рецептата!
08.05.2016 14:57
1
5
Покажи всички подкоментари
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Нещо бързичко за ядене, но и според мен това не е рецепта
08.05.2016 12:50
1
Покажи всички подкоментари
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Ще падна..1. И според мен това нее рецепта
2."половин сантиметър" - на снимката са 1 мм.
3. ако си сложа салам направо на котлона ще пуши цял месец
08.05.2016 10:20
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Това за мен не е рецепта
08.05.2016 10:08
3
1
Покажи всички подкоментари