Аз често си правя такъв салам :) Предпочитам телешки :) Рецептата е кратка,но добре описана.Аз също събирам точки,но не мисля че толкова трябва да се напада.Жената се е постарала да го сложи и аранжира в чиния,да го снима и качи.Това е рецепта,която във всеки дом се прави и наденица така си пека :)
08.05.2016 21:21
2
1
1
Monika Ivanova
Тъкмо гледах и по телевизията рекламата на тези видове салам и столичаните и те така го правят само дето е на скара- така съм и написала скара, грил тиган или котлон. Та разбрах че не съм единствената, която го пече и сега и вашия коментар...Благодаря един човек, който не ме анатемоса...не разбрах какво толкова им пречи точно тази рецепта.
08.05.2016 21:26
цветослава киркова
Ами си и нагла ! Няма що !
08.05.2016 16:26
1
Monika Ivanova
Ухаа за 27 години досега не бях чувала лоша дума по-мой адрес. По-хубаво е да се заяждаме, а не да готвим и да коментираме. Просто не съм от хората, които ги тъпчат и мълчат. Казах сто пъти на който не му харесва да не го прави...опитах се да ви убедя- може би не готвите на скара, може би салам не ядете, може и сандвичи да не си правите. Виждам че няма да мога да ви убедя и в крайна сметка не смятам, че е нужно. Мисля, че тук коментиралите също са от събиращите точки, така че и това е нагло да се коментира, когато се отнася и за теб самия. Просто не искам да се заяждам,защото не това е целта на коментарите. Напишете просто не ми харесва и няма да направя и е достатъчно, а чертите на характера тук няма как да ги преценявате или променяте.
08.05.2016 16:39
цветослава киркова
А, и да не забравите да го снимате, че 7 точки са си доста ;)
08.05.2016 16:02
2
Monika Ivanova
И не мисля, че сме тук само за заяждане ако не ви харесва пропуснете и не я правете...не мисля че съм единствения човек, който някога така го е ял...преди 20 години баба ми и във вестник го печеше пак на котлона, но сигурно и това не сте го чували и мастилото е вредно и ще ме изкарате увредена още малко. Хората отварят този сайт за идеи какво да хапнат или за по-трудни рецепти, когато не знаят нещо, но не е казано, че всичко приготвено и показано тук трябва да е за мастър шеф. На скара не печете ли? Не пуши ли? Различно ли е?
08.05.2016 16:14
Monika Ivanova
7 са за първа на тази вече само по 3, може да напишат рецепта с луканка :)
08.05.2016 16:10
цветослава киркова
Хайде оставете жената, я метнете по един САЛАМ на котлона !!!
08.05.2016 16:01
Сия Рибагина
Мила,Моника,не е въпроса дали се яде,дали ни харесва и дали е храна.
Относно филиите и сока от портокал дето визираш ги публикуват същите готованци като теб,дето по цял ден стоят,снимат си килера със зарзавата и пишат коментари,с които трупат точки,вместо да вземат да сготвят и да се потрудят малко.То и ябълката е храна,вземи я обели и пусни рецептата!
08.05.2016 14:57
1
5
Сия Рибагина
Имаш право да си снимаш и хладилника,щом такива са правилата,и не не се дразним,просто сме изумени от простотията :)
08.05.2016 15:22
1
Наталия Петрова
:)))) да си мерим мазетата ли искаш.
08.05.2016 15:21
1
Monika Ivanova
снимката е към рецепта за компот от дренки- в рецептата не пише, че не трябва да е годен за пиене...щом не е пълен явно е пробван и става, защото голяма част от рецептите не стават, а са копирани от някъде. Пък ако трябва ще кача снимка и на пълно шише и на пълен буркан имам голямо мазе и има всичко :) Ако това ви дразни
08.05.2016 15:18
Наталия Петрова
Според теб зимнина е снимка на полу изпито шеше сок от дренки.Ако рецептата учи как да направиш дадено ястие, то твойте "рецепти" са- " Не правете това вкъщи".
08.05.2016 15:13
Monika Ivanova
Сега ми даде идея :))) ще взема да обеля ябълка...майтапа настрана аз казах, че за мен това е рецепта и го готвя вкъщи може да е бързо но пак се реже,пече овкусява. И не говори, че не готвя,защото поне 3 пъти на ден вкъщи има прясно сготвено па макар и подобно понякога ястие. Не може всяка рецепта да ни отнема 5 часа. Да вчера правих две неща с охлюви и съм била 6 часа покрай печката, но понякога приготвям и по-бързи неща. Щом има такъв конкурс и се трупат точки нищо не пречи да трупаш с каквото имаш, каквото харесваш, и каквото приготвяш в крайна сметка. Една зимнина също е свързана с цял ден печене, белене, меляне, рязане и какво ли още не- за да се завра после в килера и да си го снимам. Положила съм доста труд за този буркан. Това правя, това показвам...
08.05.2016 15:02
Джемиле Чешлиева
Нещо бързичко за ядене, но и според мен това не е рецепта
08.05.2016 12:50
1
Monika Ivanova
щом коментиралите отдолу не са го правили и не са го яли така значи е нещо ново съответно е рецепта :)
08.05.2016 13:13
1
Наталия Петрова
Ще падна..1. И според мен това нее рецепта
2."половин сантиметър" - на снимката са 1 мм.
3. ако си сложа салам направо на котлона ще пуши цял месец
08.05.2016 10:20
1
1
Monika Ivanova
1. то и според мен намазана филия не е рецепта, но щом е одобрено от сайта явно се яде- съответно явно е рецепта 2. Бяха половин см преди да им се стопипи излишното, което явно не е малко, а когато са сурови я ядем всичката тази мазнина 3. Имам абсорбатор и след 2 минути нищо не се усеща, а котлона се почиства с препарат и гъбичка за секунди.
08.05.2016 13:12
1
Сия Рибагина
Това за мен не е рецепта
08.05.2016 10:08
3
1
Monika Ivanova
и аз не мисля че да изстискаш сока от портокал и да го изпиеш е рецепта, но щом го има и не е отхвърлен значи за сайта е ок, а пък и всичко което се приготвя по някакъв начин и е храна е рецепта макар и лесна. Ние много го обичаме, ако не ви харесва не го правете, но да знаете, че на препечена филия с лист от маруля е изключително вкусно.
Относно филиите и сока от портокал дето визираш ги публикуват същите готованци като теб,дето по цял ден стоят,снимат си килера със зарзавата и пишат коментари,с които трупат точки,вместо да вземат да сготвят и да се потрудят малко.То и ябълката е храна,вземи я обели и пусни рецептата!
2."половин сантиметър" - на снимката са 1 мм.
3. ако си сложа салам направо на котлона ще пуши цял месец