Начин на приготвяне
Нарежете салама на колелца, дебели около половин сантиметър.
Може да ги изпечете на грил тиган, на скара или директно върху чист котлон. Пече се и от двете страни.
Имайте предвид, че пуши много, но резултатът си заслужава. Страхотен е поръсен с шарена сол или върху сандвич с маруля.
Рецептата е идеална за момент, в който нямате време, но ви се похапва нещо топло и вкусно!
Коментари
Относно филиите и сока от портокал дето визираш ги публикуват същите готованци като теб,дето по цял ден стоят,снимат си килера със зарзавата и пишат коментари,с които трупат точки,вместо да вземат да сготвят и да се потрудят малко.То и ябълката е храна,вземи я обели и пусни рецептата!
2."половин сантиметър" - на снимката са 1 мм.
3. ако си сложа салам направо на котлона ще пуши цял месец