Пържени пилешки бутчета

Пържени пилешки бутчета

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
08/05/2016
"Пилешки бутчета винаги трябва да имате в хладилника, защото не се знае кога ще попаднете на апетитна рецепта като тази например"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 031
  • Преглеждания за месеца368
  • Преглеждания за седмицата62
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка купа се разбъркват продуктите за марината последователно, както е описано по-горе.

Бутчетата се измиват добре и се оставят хубаво да се изцедят. След това се слагат в тава или купа и се заливат с приготвената марина.

Оставят се да престоят в хладилник за 5-6 часа. След това се пържат в загрято олио от всички страни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
К К
К К
15.05.2016 00:56
И аз ги приготвям по този начин!
0
0
К К
К К
15.05.2016 01:49
Страхотни са много ми харесват, имам една приятелка тя ме научи тази рецепта и често ги приготвям!
0
0
Джемиле Чешлиева
По Турция често се приготвя така
0
0
Ваня Георгиева
Пърженото е вредно но пък вкусно.
0
0
Джемиле Чешлиева
Именно Ваня
0
0
Джемиле Чешлиева
Не само изглеждат, ами са такива. Хрупкави и вкусни.
1
0
Джемиле Чешлиева
И аз благодаря!
2
0