Пилешки сърца в масло с воден лук

12/05/2016
"Сърчица, на тиган, неустоими - грабвайте бира и идвайте да ги пробваме "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 604
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки сърца - 500 г
  • лук - 1 глава воден
  • масло - 100 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърца се измиват и се сваряват много добре, измиват се отново и се задушават в маслото + 150 мл. от бульона, в който са врели около 15 минути.

Добавя се сол и черен пипер, сервират се в компанията на нарязан на шайби воден лук и се поръсват с лимонов сок.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар