Цели пилешки бутчета с ориз

Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвач1975522563
13/05/2016
"Издаваме ви тайната на най-ароматните пилешки бутчета с ориз."
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 303
  • Преглеждания за месеца223
  • Преглеждания за седмицата83
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пилешките бутчета. В тиган почистваме и нарязваме лука на кубчета, задушаваме го в малко олио, след което добавяме почистения и нарязан на дребно морков, чушката и запържваме.

След това добавяме нарязания на ситно домат, добавяме и подправките на вкус, разбъркваме хубаво, добавяме и измития ориз, и го запържваме за малко със зеленчуците.

Изсипваме сместа в тава, заливаме с бульона от варените бутчета, разбъркваме хубаво и отгоре слагаме бутчетата. Печем до готовност.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Nora
Nora
13.06.2018 09:45
Пропуснах домата, но пак станаха супер.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
13.05.2016 20:18
с фолио ли във фурната или не?
0
0
Ваня Благоева
Не слагам фолио, не съм пробвала до сега.
0
0