Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка със зелен фасул

Разядка със зелен фасул

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9802
Разядка със зелен фасул
Снимка: Наталия Петрова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 150 г замразен
  • сирене - 60 - 70 г( Дунавия)
  • чесън - 4 - 5 листа
  • магданоз - 1 - 2 стръка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се сварява в солена вода до готовност, след това се прецежда и оставя да изстине.

След като е изстинал фасулът го сипваме в подходящ съд за пасиране, прибавяме чесъна и магданоза и хубаво пасираме.

След като сме пасирали добре махаме пасатора, прибавяме сиренето и разбиваме с миксер да се получи хомогенна смес.

По желание може да поднесем върху препечени филийки хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: