Парфе Зебра

Диана АндроваДиана Андрова
Готвач
154
475
311
213
1
18/05/2016
"Как е постигнат ефектът Зебра? Вижте рецептата и сами се убедете колко е лесно "
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 230
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната с миксер, за да стане леко пухкава. Прибавете захарта и киселото мляко и разбийте до получаване на еднородна смес. Разтворете желатина в малко студена вода.

Затоплете леко млякото и прибавете желатина, разбъркайте, за да се смесят добре. Прибавете млякото към сметаната, разделете ги на 2 части, като към едната се прибавя какаото.

Във форма с падащи стени (22-24 см) сипете 4-5 лъжици от бялата смес в средата, след това върху бялата смес сипете 4-5 лъжици от кафявата смес и редувайте по този начин до изчерпване и на двата вида крем. Оставете да стегне в хладилник за 1 денонощие.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
станимира караджова
И при мен не се получи
0
0
Илияна Димова
Браво, много хубава идея , благодаря за рецептата
1
0
К К
К К
18.05.2016 12:48
Досега съм правила само веднъж и не ми се получава, не знам защо!
1
0