Пържоли на фурна с картофи и топено сирене

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
18/05/2016
"Един ден, когато изядем всички пържоли и топено сирене, може и да минем на диета "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 162
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското режем на пържоли, които леко осоляваме и начукваме. Напръскваме ги с малко соев сос, червен пипер и чубрица.

Обелваме и нарязваме картофите на дълги ивици и ги слагаме в тава със малко олио и нарязания на полумесеци лук.

Овкусените пържоли редим върху картофите, сипваме малко вода и поръсваме със черен пипер.

Пекат се до зачервяване, след което се вадят и върху тях слагаме по малко топено сирене, връщаме в печката за съвсем малко, дори може да се изключи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар