Мини кроасани с шоколад

Диана АндроваДиана АндроваГотвач15410231
18/05/2016
"Мини кроасани за по-малко от половин час - това е най-доброто предложение, което ще получите днес "
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 877
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се изважда от хладилника и се слага върху набрашнена повърхност, като дългата му страна трябва да бъде към вас. Разточете тестото във формата на правоъгълник с дебелина около 5 мм. С помощта на остър нож нарежете триъгълници със страни от 15 см и основа – 5 см.

Всеки триъгълник се слага върху набрашнена повърхност, а върхът трябва да бъде към вас. Разтеглете леко и сложете в средата на горната част на триъгълника течен шоколад.

Навийте всеки триъгълник, започвайки от основата към върха. Наредете кроасанчетата в тава с пергаментова хартия, покрийте с найлоново фолио.

Оставете докато кроасаните се напълнят с въздух и удвоят размера си. Фурната се загрява на 190 градуса. Разбийте 1 яйце и 2 жълтъка с млякото. Намажете кроасаните с четка и ги печете около 10-тина минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар