Вкусно агнешко с много лук

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k5k5
23/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции6
"Агнешко с пресен лук - ето на това му се казва истинска класика в кухнята"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото на големи порции. Посоляваме и обилно натриваме със червен пипер и сол.

Нарязваме пресния лук и го слагаме на дъното на тавата.

Наситняваме джоджена и го добавяме с олиото, малко червен пипер, черен пипер, сол и объркваме.

Подреждаме порциите месо и доливаме вода.

Слагаме да се пече на умерена фурна до зачервяване.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: