Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Заешко месо»Панирани заешки бутчета

Панирани заешки бутчета

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Панирани заешки бутчета
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 3
24/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Приготвили сме страхотни панирани заешки бутчета, а за вас остава тежката задача да решите с какво ще ги поднесете - с вино или бира"

Необходими Продукти

  • заешки бутчета - 8 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • универсална подправка - 1 ч.л. зеленчукова
  • галета
  • брашно
  • олио
  • черен пипер
  • сол
  • краставици
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За целта ни трябват 8 бутчета от заек.

Слагаме ги да се варят, като във водата добавяме зеленчукова подправка и сол.

Сварени бутчетата изцеждаме от бульона и едно по едно ги овалваме във брашно.

После потапяме във разбитите яйца със черен пипер и накрая в галета. Пържим до златисто.

Гарнираме със розичка от краставица и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: