Патладжани с царевично брашно

29/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 742
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • патладжани - 1 бр.
  • HOSSO - 1 к.ч. за пържене
  • царевично брашно - 1 к.ч.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се патладжанът на колелца и се поръсва със сол.

Оставям за 30 минути да си пусне горчивия вкус, после обилно се изплакава с вода и се подсушава.

Овалваме в царевичното брашно и пържим в загрято олио до златисто с хрупкава царевична коричка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Мека сърцевина на патладжана с хрупкава коричка-трябва да е вкусно.Аз обикновено смесвам царевичното брашно с пшеничено.
0
0