Бухти с прясно мляко и ябълки

Катя БлагоеваКатя БлагоеваГотвач157733871
01/06/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 776
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа чупим яйцата и помощта на вилица ги разбиваме и прибавяме студеното прясно мляко. След това белим ябълките и ги режем на малки парченца, добавяме ги при яйцата.

Хубаво ги разбъркаме и слагаме сол и захар. Брашното се слага с лъжица и постоянно се разбърква.

След това се оставя да престои около 30 минути, а може и веднага да се пържи.

При пържене се слага повече олио и като се пържат бухтите сами се обръщат.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар