Начин на приготвяне
Разбийте яйцата. Добавете захарта и продължете разбиването.
Прибавете разтопеното масло, млякото и пресятото брашно с бакпулвера. Разбъркайте внимателно с телена бъркалка.
В тавичка (26 см) с хартия за печене изсипете две трети от сместа. В другата част прибавете какаото и разбъркайте.
Изсипете върху бялата смес и наредете оваляните в брашно череши. Печете на 180 градуса за 35-40 минути (или до суха клечка).
През това време направете пудинга според указанието на опаковката.
Оставете леко да се охлади и прибавете маслото.
Изсипете пудинга върху изстиналия блат и загладете добре.
Разтопете шоколада, добавете малко олио към него (за блясък), и като леко се охлади, залейте плодовия сладкиш.
Оставете го в хладилника да стегне и украсете по ваш вкус.
Двуцветният сладкиш с череши е готов.