Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал с галета

Паниран кашкавал с галета

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071
Паниран кашкавал с галета
Снимка: Смърфиета
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Запомнихте ли - фризер, фритюрник и в чинията - лесно е"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 600 г
  • галета - 150 г
  • олио - 200 мл за пържене
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 100 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем кашкавала на правоъгълници или кубчета и го слагаме за малко във фризера.

През това време слагаме олиото да загрее на котлона и си приготвяме панировката: разбиваме яйцата с малко сол. Вадим кашкавала от фризера и последователно го овалваме в брашно, яйце, галета и пак яйце.

Слагаме го в сгорещеното олио и пържим от двете страни до златисто.

След това го вадим и поставяме на домакинска хартия, за да отнемем част от мазнината. Сервираме със свежа салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Атанасова
Албена Атанасова
Получи се много добър паниран кашкавал. Прекрасна рецепта!
22.04.2020 20:41
Деси Маринова
Деси Маринова
Да, само да се охлади за 2-3 минути. Не пръщи при пържене като ако има вода, ако това ме питате.
02.06.2016 19:29
1
1
Покажи всички подкоментари
К К
К К
Кашкавала не го оставяш да се стегне, а само да се охлади? Нали не пръщи при пържене?
02.06.2016 15:40
1