Аз знам, че когато шоколадът се топи на водна баня никога не се слага масло, защото иначе шоколадът може да стане на буци.Слага се олио и то не в големи количества, а малко. :D
04.11.2014 19:46
1
Гергана
за гланц мисля че маслото е по добрия вариант
12.03.2014 20:45
1
ДК
ужас само като видях комбинацият шоколад и олио ми стана ясно че няма нищо общо с оригиналните бонбони . хубавия шоколад се обработва с хубаво МАСЛО бе хора !!!
21.11.2012 16:55
5
5
1
Моника
доколкото се сещам олиото придава блясък на шоколада :)
03.02.2014 14:14
1
гал4ето
изглеждат страхотно 6те ги пробвам скоро
24.02.2012 19:03
1
2
Мариела
Стана наистина вкусно и интересно.Трябва да опитате. :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани