Начин на приготвяне
Зимата и студеното време са най-големите причинители на настинки и грип. През зимата зеленчуците и плодовете със сигурност трябва ежедневно да бъдат в храненията, но също така и супите. Топлите домашни и невероятно вкусни супи и бульони трябва да присъстват всеки ден на трапезата.
В голям дълбок тиган сложете 1 до 2 литра вода в зависимост от това колко количество супа искате да получите. Оставете водата да заври.
Междувременно обелете морковите и картофите и ги настържете на ситната страна на рендето, поставете ги в преварена вода.
Броколите и карфиола хубаво измийте и отделете на малки цветове, стъбълцата нарежете на дребни кубчета и ги добавяте в преварена вода.
Оставете чорбата известно време да ври на слаб огън и когато започне да кипи, поставете готовата супа и фиде. Разбъркайте и оставете докато фидето се свари.
Преди да махнете чорбата от огъня ѝ добавете подправките, разбъркайте отново и оставете чорбата на изключен котлон да поври още една минута.
Сервирайте я гореща и се насладете на вкуса.