Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Шишчета»Шишчета на скара с кайма и бекон

Шишчета на скара с кайма и бекон

Шишчета на скара с кайма и бекон
Снимка: Веселина Константинова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Рецептата от нас, а вие трябва да загреете скарата и да изстудите бирата"

Необходими Продукти

  • кайма - 400 г с подправки
  • бекон - 4 бр. слайс
  • лук
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете лука на подходящи парчета. Разделете бекона по дължина на две.

Намажете всяко парче с кайма и завийте на руло. Нанижете едно руло на дървено шишче, по средата сложете парченца лук, а след това още едно рулце.

Работете така до изчерпване на продуктите. Загрейте скарата и изпечете шишчетата от двете страни до готовност.

Поднесете с подходяща гарнитура.

Шишчетата на скара с кайма и бекон са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: