Зелен фасул със свинко

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120435
19/06/2016
"Ето тази вкусотия се получава само с 2 буркана бабина зимнина Ще си оближете пръстите"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 978
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни парчета като за готвене.

В тава сипете олиото и сложете парчетата месо, налейте половин чаша вода и сложете във фурната на 180 градуса да се запече за час, като периодично трябва да разбърквате.

Вземете един буркан с винтова капачка и в него сложете брашното, червения пипер, доматеното пюре и затворете с капачката. Разклатете добре буркана с ръце, така че всички съставки в него да се смесят до хомогенност.

Извадете тавата с месото, сложете зеления фасул от буркан, като изцедите течността, отгоре сложете сместа от буркана, подправете на вкус, разбъркайте и сложете отново във фурната на 180 градуса за още 20 мин.

5 минути преди края нарежете чесъна на ситно и поръсете фасула, разбъркайте и поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар