Начин на приготвяне
Нарежете месото на дребни парчета като за готвене.
В тава сипете олиото и сложете парчетата месо, налейте половин чаша вода и сложете във фурната на 180 градуса да се запече за час, като периодично трябва да разбърквате.
Вземете един буркан с винтова капачка и в него сложете брашното, червения пипер, доматеното пюре и затворете с капачката. Разклатете добре буркана с ръце, така че всички съставки в него да се смесят до хомогенност.
Извадете тавата с месото, сложете зеления фасул от буркан, като изцедите течността, отгоре сложете сместа от буркана, подправете на вкус, разбъркайте и сложете отново във фурната на 180 градуса за още 20 мин.
5 минути преди края нарежете чесъна на ситно и поръсете фасула, разбъркайте и поръсете с магданоз.