Пилешки рулца с топено сирене и пъстра плънка

21/06/2016
"Пилешки ролца с топено сирене, които се топят в устата и настояват за още бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 776
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете кожата от бутчетата. Задушете микса от зеленчуци в две-три супени лъжици олио.

Намажете бутчетата със зехтин, овкусете със сол и черен пипер. Разпределете топеното сирене върху пържолите. Поръсете от шарената плънка и завийте на руло.

Наредете рулцата в тава с намазнено дъно и изпечете в загрята фурна до златисто.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Веселина Константинова
Количеството е по желание! Важното да е охладена!
0
0
Mariana
Mariana
08.07.2016 14:48
Струва ми се, че в списъка с продуктите е пропусната бирата :) Колко бира да си подготвим с тези вкусотии?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв