Пържена цаца с чеснов сос и лимон

22/06/2016
"Търсенето на перфектното лятно мезе, което отлично се комбинира с бира, открихме тази рецепта за пържена цаца с чеснов сос и лимон и нямаме търпение да я споделим с вас Да ви е сладко, приятели "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 190
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете цацата от вътрешностите. Посолете със сол и оставете 30 минути, за да си поеме от солта.

Изплакнете рибата и подсушете. Загрейте мазнината. Оваляйте всяка рибка в брашно и и изпържете до златисто.

Направете соса, като смесите майонезата с киселото мляко и разбъркате. Добавете ситно счукания чесън.

Поднесете рибата с парченца лимон и чеснов сос.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Яница Николова
Вкусотия!
0
0
Nikol
Nikol
22.06.2016 17:14
на мен не ми допада комбинацията риба с млечен сос,но въпрос на вкус...
1
1