Свинско с бира

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071
Свинско с бира1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4
"Тук е моментът да благодарим на първия готвач, който се е сетил да залее свинското месо с бира и да изядем още една порция от това свинско с бира в негова чест"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • бира - 200 мл
  • лук - 1 глава
  • домати - 2 бр.
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • олио - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем месото на кубчета, овкусяваме го и го пържим в сгорещеното олио. Режем и лука на колелца и ги запържваме в същата мазнина.

Белим доматите, режем ги на кубчета и ги добавяме към месото.

Овкусяваме с подправките и заливаме с бира. Задушаваме под капак за един час.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: