Начин на приготвяне
Нарязваме бялото пилешко месо на хапки. Смесваме олиото и маслото и ги слагаме в тигана, в който ще пържим.
Загряваме олиото и маслото в него и слагаме бялото пилешко месо. Нарязваме лука на ситно. Гъбите ги нарязваме през средата и после на половинки на тънко. Слагаме зеленчуците при месото.
Към тях прибавяме и 140 мл прецеден пилешки бульон, ако имаме, или ако не - топла вода. Оставяме, намалявайки котлона докато поомекнат леко лука и гъбите.
Нарязваме си топеното сирене на малки парченца и добавяме при другите съставки. Разбъркваме пак. После прибавяме постепенно и сметана. Бъркаме.
Трябва течността малко да се изпари. Разбъркваме. Овкусяваме с черен пипер и сол. Сипваме в голям съд. По желание си нарязваме магданоз и поръсваме.