Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Бяло пилешко месо с бекон

Бяло пилешко месо с бекон

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Бяло пилешко месо с бекон1 / 2
16/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 кг бяло
  • бекон - 200 г
  • лук
  • чесън - няколко скилидки
  • бяло вино
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се нарязва на ситно и се запържва със ситно нарязаните лук и чесън. След като беконът си пусне мазнината, добавете нарязаното на хапки пилешко месо и запържете, но леко.

Пресипете ястието в тавичка и сипете малко бяло вино, посолете и запечете.

Фурната първоначално се загрява до максимума, след което се намалява до 180 градуса. Това е изключително вкусно и лесно за приготвяне ястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: